Ασία, Εκθέσεις, Ινδονησία

Food & Hotel Indonesia (FHI)
22/07 – 25/07/2025

Food & Hotel Indonesia (FHI)

Η Food & Hospitality Indonesia (FHI) είναι μια σημαντική διεθνής εμπορική έκθεση που επικεντρώνεται στους τομείς της φιλοξενίας, των τροφίμων και των ποτών, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Jakarta International Expo, στη Τζακάρτα της Ινδονησίας. Το θέμα για το 2025 είναι «Καλλιεργώντας το Μέλλον στη Βιώσιμη Μαγειρική και Φιλοξενία» (“Cultivating Future in Sustainable Culinary and Hospitality”), αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση για βιωσιμότητα και καινοτόμες πρακτικές στον κλάδο. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 500 εκθέτες από περισσότερες από 20 χώρες, παρουσιάζοντας μια ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ειδών διατροφής, ποτών κι εξοπλισμού φιλοξενίας. Η FHI θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως: Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Κατεψυγμένα Τρόφιμα, Επιλογές Halal και Vegan, Τεχνολογία και Σχεδιασμός Φιλοξενίας, Αλκοολούχα Ποτά. Η έκθεση προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους επαγγελματίες να συνδεθούν με σεφ, προμηθευτές κι ειδικούς του κλάδου, προωθώντας συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, σεμινάρια κι επιδείξεις υπό τους ηγέτες του κλάδου, ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε διάφορες πτυχές του τομέα της φιλοξενίας. Η FHI θα οργανώσει επίσης εκδηλώσεις όπως διαγωνισμούς μαγειρικής, προκλήσεις ζαχαροπλαστικής και διαγωνισμούς καφέ, καθιστώντας την μια συναρπαστική εμπειρία τόσο για επαγγελματίες όσο και για επισκέπτες.

Κλάδος της βιομηχανίας

Ξενοδοχείο και τροφοδοσία, εξοπλισμός καταστημάτων, τρόφιμα, ποτά και πολυτελή τρόφιμα

Κύρια ομάδα προϊόντων

Εξοπλισμός Ξενοδοχείου, Έπιπλα ξενοδοχείου, Εξοπλισμός Εστιατορίου, Catering, Τουρισμός, Βιομηχανικά Ψυγεία και Καταψύκτες, Τεχνολογία Αποθήκευσης, Τρόφιμα, Ποτά, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Προϊόντα Αρτοποιίας

Τουριστικές Πληροφορίες

Για σχετικές τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Τζακάρτα (Jakarta), απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Εκθεσιακό Κέντρο

Χάρτης